torstai 30. toukokuuta 2013

Paluu tulevaisuuteen

Hei, olen mie olemassa edelleen!! Kevään on täyttänyt ihan muut kuin käsityöjutut: erityispedagogiikan perusopintojen viimeistelyä (nyt on opiskelublääh saavutettu), elämäntaparemonttia aloiteltu (eihän ole väärin repsahtaa, jos siitä taas noustaan, eihän?), aloe -juttuja sun muuta. No vähän käsitöitäkin.

Mutta mie sain tällaisen ihanan jutun! Mun eka blogitunnustus!!!
Kiitos PinkParsley !!!
Täytyypä itsekin alkaa uusi katselmus blogistaniassa. Tähän mennessä seuraamani ovat kyllä aikalailla niitä yksiä ja samoja, joita olen jo vuosien ajan käynyt seuraamassa enempi tai vähempi aktiivisesti. 

Mutta on täällä jotain aiheeseenkin liittyvää valmistunut. Nimittäin lapaset. No jostain syystä tykkään keväisin ja kesäisin tehdä lapasia. Näitä kyllä suunnittelin tekeväni jo kauan sitten. No, niin kauan kun näitä on blogimaailmassa näkynyt. 


Maatuskalapaset, joihin ohje löytää ainakin täältä. Maatuskat on jotenki ihana juttu kuoseissa, olipa kyseessä neule tai kangas. Yhden version olen aloittanut jo joskus talvella, mutta niistä tuli aivan HIRVEÄT! Valkoisella pohjalla räikeän kirjavaa pätkärääkättyä lankaa, joka todennäköisesti olisi vanuttunut käytössä entistä karseamman näköiseksi. Se meni purkuun, ja sitten syntyi tällaiset. Väri miellyttää kyllä omaa silmääni, mutta jotenkin tuo turkoosi taitaa vähän vääristyä tässä. Tai sitten todellisuudessa turkoosi näyttää vitivalkoisen rinnalla todellakin tältä. No tiiä häntä, kun ei häntäkään tiiä. Eli näihin on siis käytetty vitivalkoista ja turkoosia Nallukkaa, jonkun aikakauden vuosikertaa.

Vaikka viimeiset kuvat on harmaita, toukokuun sää on Rovaniemellä ollut kerrassaan loistava. Odotetaan samaa koko kesälle. Hyviä käsityösäitä kaikille!!

2 kommenttia:

  1. Onnittelut opiskelubläähin saavuttamisesta! Ja noista upeista tumpuista myös! =)

    VastaaPoista
  2. Joo.Ihminen on sikäli outo eläin,ettei se välttämättä tajua,että joskus asioita voi ja kannattaa odottaa;kaikkia haluamiaan opintoja ja tutkintoja ei tarvitse kerralla opiskella tai kaikkia mahdollisia käsitöitä ei tarvitse yhden viikonlopun tai yhden loman aikana.Mutta ihminen on oppivainen eläin :-)

    VastaaPoista