torstai 21. maaliskuuta 2013

Reindeer loving

 Muistaako kukaan törmänneensä Ravelryssä vastaavanlaisiin sukkiin? Joskus kauankauan sitten olen ohjeen sieltä löytänyt (tai mahdollisesti ostanut, ei muistikuvaa). Olen ruutupaperille ruudukoinut rakkautta ilmaisevat porot rasteilla ja ohjeen vieressä lukee "Katso muut kuviot ohjeesta". Mitkä muut kuviot? Mistä ohjeesta? Jos joku siis millään muistaa tai tietää kyseisten sukkien nimen, ilmoita ihmeessä, sillä olisi kiva tietää, mitä ne "muut kuviot" ovat.

Ravelry on sellainen maailma, että sinne voi uppoutua tuntikausiksi saamatta siltikään mitään aikaan tai hankituksi. Ideatulvan kanssa lähtee vähän niin kuin sokka irti, eikä suunnitelmien määrässä ole enää mitään järkeä.

Poro koetaan muualla kuin Lapissa lähes eksoottisena eläimenä. Huvittavaa on se, että toisin kuin luullaan, harvan lappilaisen (paitsi poromiehen) lautasella nykyään on poroa, ainakaan arkisin. Lautasta useammin se taitaa olla auton keulassa tai konepellillä...Laitetaan nämä porot jalkoihin. Nallen ja Woolin jämistä syntyi tupaantuliaslahja aikuiselle parille. Harmaa ja vaaleanpunainen ei loppujen lopuksi sopineetkaan kauhean hyvin yhteen ainakaan tässä kuviossa, mutta miehelle suunnatut mustapohjaiset sukat ovat kyllä ihan ok. Tuli mieleeni sitten lopussa myös ajatus tehdä ristikkäisillä väreillä, mutta enpä kehdannut enää purkaa. Vähän silti olen huijannut... Mustat sukat olen tehnyt valmiiksi jo aiemmin ilman kuviota tosin, mutta ne ovat tainneet jäädä antamatta, joten tekaisin siihen poroparin, kilkuttelin hempeämmän väriset kaveriksi ja kääräisin pakettiin.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti